blog stats
search


Contacteer ons op
0032 3 666 61 44
of info@acobo.be

acobo nv Industriepark Bosduin
Helleven 20 2920 Kalmthout


     

Laatste nieuws

Antimicrobiele
acobo.shop
smart-innovation | 20200306
Antimicrobiele
Hoge eisen van hygiene is een uitdaging voor "smart innovation" Meer >
smart-innovation | 20200306
sluit

Antimicrobiele

De eisen betreffende hygiene worden steeds strenger in openbare gebouwen, met name door een groeiend aantal multiresistente kiemen. Recentelijk heeft de opkomst van het Covid-19 virus nogmaals bewezen dat bescherming tegen microben geen overbodige luxe is.

Daarom ontwikkelde Schuco in 2015 het eerste raamsysteem met antimicrobieel oppervlak. SmartActive is een oppervlaktebehandeling die actief bescherming biedt tegen microbes.  Niet onbelangrijk in gebouwen waar ramen en deuren door veel verschillende handen geopend en gesloten worden.

Afhankelijk van de vereisten kan Schuco SmartActive flexibel op het raamsysteem worden toegepast: enkel voor de grepen als primair contactvlak, of voor de binnenkant van de totale raamconstructie. 

SmartActive kan worden toegepast op handgrepen en profielen uit de Schuco AWS-reeks. De handgrepen zijn beschikbaar met poedercoating, INOX, INOX-look of geanodiseerd. De profielen zijn uitsluitend met poedercoating beschikbaar.

Bang voor kinderziektes? Geen nood; het SmartActive-systeem bewijst al vijf jaar lang haar efficientie en doeltreffendheid.

  

Mail
sluit
Naam
Familienaam
Bedrijf
E-mail
Boodschap
Uw boodschap is verstuurd.
We contacteren je zo snel mogelijk.